EU – Furkósbot és gyülöletkampány hazánk ellen

EU – Furkósbot és gyülöletkampány hazánk ellen

Nemzetközi gyűlöletkeltő kampány indult hazánk ellen a nemrég elfogadott pedofiltörvény miatt

A miniszter – MTI/Mónus Márton

Az Európai Unió mára az ideológiai viták túszává vált – írta az igazságügyi miniszter kedden, közösségi oldalán.

Hírdetés

Varga Judit bejegyzésében emlékeztetett arra, az európai ügyekért felelős miniszterek tanácsának keddi ülésén “utolsó pontként ismét előkerül Európa beteg, megfáradt politikai furkósbotja, a 7. cikkely szerinti eljárás”.

“A jogállamisági zsarolás-sorozat nem is lehetne aktuálisabb most, az Európai Unió Jövőjéről szóló Konferencia kezdetén, amely szintén kiemelt témája a mai napnak” – jegyezte meg, hozzátéve, az EU “mára ideológiai viták túszává vált”.

Mint írta, “ennek ékes példája az a nemzetközi gyűlöletkeltő kampány, amely hazánk ellen indult a nemrég elfogadott pedofiltörvény miatt”.

“Miközben mi a gyermekek, a szülök, a családok alapvető jogait védjük, az európai liberális gőzhenger hazugsággyára ismételten hazánk rossz hírét próbálja kelteni és nemzetközi beavatkozásért kiált” – írta.
   
Varga Judit szerint azért vannak ma Luxembourgban, hogy visszaverjenek “minden alaptalan támadást és megóvjuk hazánk becsületét”.
   
“Szomorú, hogy Európában a jog és a jogállamiság már nem a politikai cselekvés korlátját jelenti, hanem a politikai akarat és ideológiai zsarolás eszközévé vált. Mi olyan Európát akarunk, ahol a tagállamok eltérő ideológiai és kulturális nézetei miatt nem jár szankciós mechanizmus és megbélyegzés. Hiszünk abban, hogy Európa jövője a természetes közösségekből építkező erős, szuverén nemzeteken áll” – írta az igazságügyi miniszter.
   
Varga Judit kiemelte: “ezek azok a közös értékek, amelyeket meg kell védenünk”.
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »