ÉSZREVÉTEL – Kossuth Rádió, 2019. szeptember 2.

From: Juhos Laszlo [mailto:[email protected]]
Sent: Monday, September 02, 2019 8:55 AM
To: ‘Közönségszolgálat’; ‘[email protected]
Cc: ‘Dobos Menyhért’; ‘spectato1-gmail’; ‘[email protected]
Subject: ÉSZREVÉTEL

Kossuth Rádió, 2019. szeptember 2.
Jó Reggelt Magyarország
IGEN mozgalom, egyik alapítójának, Szanyi Tibornak adtak megszólalási lehetőséget.
ÉSZRVÉTEL
Nem azt észrevételezem/kifogásolom, hogy Szanyi Tibornak megszólalási lehetőséget adtak.
Önök szuverén joga, hogy kinek adnak megszólalási lehetőséget.
Önök törvényes kötelessége a vitatott ügyeknek a pártatlan feldolgozása.
Szanyi Tiborral való stúdió beszélgetés az MSZP szolgálatában állt.

A demokráciában egy embernek is lehet igaza! Grüner György úrnak is!

https://makronom.mandiner.hu/cikk/20190210_gruner_gyorgy_harminceves_adossagunk_az_innovacios_rendszerunk_felepitese

Az IGEN mozgalom hátterében Pálinkás József, Beer Miklós, Csaba László, Lányi András és Szathmáry Eörs kezdeményezéséhez, amelyben közösen ítélik el a „kormánynak nem tetsző ágazatok” vagy nézetek „elsorvasztására” irányuló törekvéseket.
Beer püspök úr nevére történt utalás.
Kedves figyelmükbe ajánlom az alábbi levelet, azzal a megjegyzéssel, hogy Áder János klímával kapcsolatos munkálkodásáról beszámoltak, másokéról nem
[email protected]

Kocsis Fülöp úr
metropolita
Hajdúdorogi Metropólia

Tisztelt Metropolita Ür!

Aki hisz Isten törvényeiben, tisztában van azzal, hogy a TEREMTŐ nem tévedett, a széndioxid nem káros anyag, mint ahogyan erről Áder János köztársasági elnök a Budapesti Műszaki Egyetemen szólt.

Lélegzés alkalmával a tüdőnkbe szívott levegőből az oxigén egy részét a vér felveszi, szétszállítja a testbe és ez az oxigén a sejtekben lévő széntartalmú anyagokat széndioxiddá égeti el. A széndioxidot a vér a tüdőbe szállítja, ahonnan kilélegezzük. A kilélegzett levegő kevesebb oxigént és több széndioxidot tartalmaz. Az EMBER életfunkciója nem környezetszennyező.

A széndioxidnak nagy szerepe van a növények életében. A zöld levelű növények napfény és a bennünk található klorofill katalitikus hatása folytán a levegő széndioxid tartalmából cukrot állítanak elő oxigén egyidejű felszabadulásával. A növények nappal széndioxidot fogyasztanak és oxigént termelnek.

Zsoltárok könyve: Boldog ember, aki nem indul a gonoszok tanácsa nyomán, aki nem jár a bűnösök útján és nem vegyül a csúfot űzők közé. Aki örömét leli Isten törvényében, s parancsairól elmélkedik nappal és éjjel.

A globális felmelegedés, egy olyan hazugság, amelynek célja a civilizáció lerombolása! A széndioxid, korunk legnagyobb tudományos botránya! A transznacionális erőközpontoknak 30 évvel ezelőtt szükségük volt egy “elméletre”, amelyre hivatkozva kiterjeszthetik befolyásukat a perifériákra. Így született meg a fenntartható fejlődés elmélete, amelynek alapja az üvegházhatás mértékének növekedése. Ez a párosítás a globális rettegésben tartáshoz elégségesnek bizonyult, azonban kevés volt a befolyás kiterjesztését és a piacok megszerzését illetően, többek között hazánk iparának és mezőgazdaságának a lenullázáshoz. Ezért minden métely kifejlődése okának a klímaváltozást és annak okát, a szén-dioxidot kellett megtenni, mert ezzel –globálisan zsarolva az emberiséget– a meglévő technológiák teljes lefejezését, majd technológia – váltást lehet kikényszeríteni.

A reális zöldek szerint a jó szándékú és tiszteletreméltó államelnökünk bedől a félnótás amerikai Al Gore által terjesztett tudománytalan klíma-hisztériának.
Al Gore által terjesztett tudománytalan klíma-ideológia tudományosan cáfolható, ezt számos elhallgatott kutatási eredmény bizonyítja.

Hírdetés

A Reális Zöldek Klub a közelmúltban tette közzé állásfoglalását a köztársasági elnök úr klímaváltozással kapcsolatos kezdeményezésével kapcsolatban.
A nyilatkozatunk itt olvasható:
http://realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4078
Azért tartottuk fontosnak ezt közzétenni, mert bár a klímaváltozás valóban zajlik, ebben a széndioxid kibocsátásnak nincs szerepe. Ezt támasztja alá számos elhallgatott tudományos eredmény.
A széndioxid színtelen, szagtalan, láthatatlan gáz, nem káros anyag, a növényzet tápláléka, nélküle minden élet kipusztulna a Földön.
Nem vitatjuk a klímaváltozás tényét, amely természetes következménye a ciklikusan ismétlődő jégkorszakok és melegedési korszakok váltakozásának.
Vitatjuk ugyanakkor az ember szerepét, mivel az ember a természet erőihez képest olyan, mint az ismert viccben, amikor az elefánt és a kisegér együtt sétálva egyszer csak a kisegér büszkén felkiált: „Hogy dübörgünk!”
Az elanyagiasodott, és egyre inkább Isten tagadó emberiség valóban felelőtlenül pazarolja a természet erőforrásait, és mérgezi a környezetet haszontalan és fölösleges termékek tömeges termelésével és reklámozásával, és közben mindenhatónak képzelve azt hiszi, hogy még az éghajlatot is képes megváltoztatni.
A klímaváltozás elleni értelmetlen szélmalomharc csak arra jó, hogy tovább pazaroljuk a természet erőforrásait, és nyomást lehessen gyakorolni a gazdaságilag kiszolgáltatott kisebb országokra.
Nagy tisztelettel kérjük, hogy ezzel kapcsolatban szíveskedjen tanulmányozni az itt olvasható dokumentumot:
http://klimaszkeptikusok.hu/wp-content/uploads/2015/05/Miskolczi-kl%C3%ADmaelm%C3%A9lete.pdf

Tisztelettel: Juhos László, Reális Zöldek Klub elnöke

A reális zöldek Tarlós győzelme mellett akcióznak.
Tarlós befutásának a hátránya lehet, hogy Önök zöld ügyében a hallgatót nem tájékoztatják tisztességesen (kiegyensúlyozottan)
Erre a tényre A FIDESZ elnökének a figyelmét felhívó üzenetemet kedves figyelmükbe ajánlom:

Orbán Viktor miniszterelnök úr, drótposta címén,
Orbán Viktor úrnak, a FIDESZ elnökének.

Tisztelt Elnök úr!

Elnök úr a pártja budapesti politikusainak a javaslatára felkérte Tarlós urat, hogy induljon el a fővárosi polgármesteri címért a Fidesz-KDNP színeiben.
Emlékeztetem Elnök urat, hogy az április 8-diaki választásokat az ellenzék Budapesten 2/3 arányban megnyerte.

A Budapest II. kerületében, – ahol a reális zöldek székhelye van bejegyezve – Varga Mihály képviselőjelt egyéni mandátumot szerzett, második helyen 5%al lemaradva Niederlmüller Péter végzett.
A reális zöldek véleménye szerint Varga Mihály a kormányoldali politikusok körében az egyik legnépszerűbb politikus, a reális zöldek felmérése szerint még egyes ellenzékiek körében is, Budán.
A reális zöldek szerint, ha az LMP jelöltje visszalépett volna necces lett volna Varga képviselőjelölt úr egyéni győzelme.

A XII. kerületben még ennél is kiélezettebb volt a helyzet.
Gulyás Gergely képviselőjelölt úr lett a befutó, mögötte 2%-al lemaradva Bayer Miklós.
Bayer Miklós terepi munkája a választási kampány időszakában csúcsra járt. Ha kellett idős hölgyeknek gyöngyöket osztogatott.

Hollik István képviselő jelölt úrnak 2017 őszén levélben jeleztem a teendőket, az egyéni győzelme érdekében. Válaszra se méltatott.

Németh Zsolt képviselő jelölt úrnak Budafoki Pincerendszerben sorra került rendezvényen hívtam fel a figyelmét az aprólékos szakmai terep munka meghatározó fontosságára. (Duna hajózhatósága, a Borváros dunai kikötő ügyében munkálkodik, A Borváros ügyében Tarlós úr megbízásából a szakértője hallgatott meg, Előrelépés semmi.)

Elnök úr, Budapesten az ellenzéki pártok körében a legnépszerűbb párt a MOMENTUM, a Kutya Párt népszerűsége 8%.

A közszolgálati médiaszolgáltató tegnapi Kossuth Rádió által sugárzott műsorának Boros Bánk Levente és ifjú Lomnici Zoltán volt a vendége.
Tarlós újra választásának esélyeiről szólt a műsor, a stúdió beszélgetés keretében négyszer történt utalás az április 8 választási győzelemre, háromszor hangzott el, hogy Budapest, a nemzet fővárosa.
Az érem másik oldala elhallgatásra került!
Az, amit fent már jelezetem Elnök úrnak, hogy az április 8-dikai választást Budapesten 2/3 ban elvesztettük.

Orbán Viktor miniszterelnök úr szerint Budapest a Kárpát medence közepe. Igaz! Hozzá teszem:
A Kárpát medencében a Trianon után megmaradt hazában, észben nem budapesti bal-libek élnek, sőt a határon túl sem, az április 8-dikai
választási győzelem ennek köszönhető.

Tisztelt Elnök úr, csapjon a Fidesz budapesti politikusai közé, szerintem párttársai alszanak.
Ahhoz, hogy Budapesten Tarlós úr befutó legyen, aprólékos terepi munkálkodásra van szükség, pártársai életébe kerüljön bele a szakértelem szerepe és tisztelete.
A közszolgálati médiaszolgáltató és a kormányoldali kereskedelmi elektronikus médiaszolgáltatók műsorszolgáltatásában az objektív és civilizált közvélemény tájékoztatás, hiánycikk.

Budapest, 2018. október 12.

Tisztelettel: Juhos László, reális zöldek elnöke,


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »