ÉSZREVÉTEL: Kossuth Rádió. 2019. május 17. CEU

From: Juhos Laszlo [mailto:[email protected]]
Sent: Friday, May 17, 2019 8:20 AM
To: ‘Közönségszolgálat’; ‘[email protected]’; ‘[email protected]
Cc: ‘Dobos Menyhért’; ‘[email protected]’; ‘[email protected]
Subject: ÉSZREVÉTEL

Kossuth Rádió. 2019. május 17.
CEU oktatójának Orbán Viktor halálát akaró, CEU tanár szándékát elitélő megnyilatkozások hírműsor szolgáltatásban való feldolgozása, kommunikációja, rendben lévő volt, de időbeli megítélésből nem volt elégséges! Álláspontom szerint pártatlanság időbeli értelmezése a közszolgálati médiaszolgáltató műsorkészítésében nem létezik!
Mindenekelőtt a reális zöldek a tanár magatartását elítélik!

Észrevételem:
Kedves figyelmükbe ajánlom a mellékletet.
Időben felhívtam az Önök figyelmét, hogy a mellékletnek adjanak nyilvánosságot, dolgozzák fel Soros levelében lévő kérést.
A levelet megküldtem Lovász elnök úrnak.
Lovász úrnak küldött levelemben utaltam arra, hogy Palkovics László, államtitkár úr (2018. április 8 előtt) a CEU ügyében levelet írt a civil szervezetnek és a személyes találkozónk keretében a CEU-ról szóló 54 oldalas angol nyelvű összeállítást adott át.
A fentieket az Országházban sorra került sajtótájékoztatón jeleztem Hiller, Arató képviselőknek. Megígérték a válasz adást, az ígéretükből nem lett semmi.
Soros már 1995-ben jelentkezett a oktatási tárcánál a CEU ügyében protekció kérésével. Erre tanú van, a reális zöldekkel együttműködők körében, az illető a tárca, az egymást váltó oktatási tárcák referense volt.

Szerintem a közélet nem csúszott volna le ilyen mélyre, ha közszolgálati médiaszolgáltató vitatott ügyeket, közte a CEU ügyét nem söpri a szőnyeg alá, sokoldalúan feldolgozza.
Javaslatom: A hírekkel kapcsolatos döntéseket a legmagasabb szakértelem
hassa át. Kísérjék figyelemmel az összes társadalmi tevékenységi irányzatot. Legyenek körültekintőek és igényesek.

Hírdetés

Juhos László, reális zöldek elnöke

CEU Kossuth RĂĄdiĂł by on Scribd


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »