ÉSZREVÉTEL Jó Reggelt Magyarország 2019. július 24. WWF tanácsai

Észrevétel az érem másik oldala:

A WWF külföldről pénzelt, Magyarországnak jelentős kárt okozó nemzetközi alapítvány. Ezt nem csak a reális zöldek állítják, hanem akadémikus is.
A közszolgálati médiaszolgáltató ennek ellenéra a WWF hazánkra nézve károsító alapítvány szolgálatában áll.

Elvárható lenne, hogy a közszolgálati médiaszolgáltatás célja a kiegyensúlyozott, pontos, alapos, tárgyilagos és felelős hírszolgáltatás, valamint tájékoztatás; az egyes eltérő vélemények ütköztetése, a közösség ügyeivel kapcsolatos viták lefolytatása, a megbízható tájékoztatáson alapuló, szabad véleményalkotáshoz való hozzájárulás legyen.
A mindnyájunk pénzéből működő közszolgálati médiaszolgáltatóra, a műsorszolgáltatására vonatkozó semmi féle kritikát nem tűr el.

Hírdetés

A WWF nemzetközi alapítvány elnöke Fülöp herceg Erzsébet királynő férje. A királyi család gazdagságának egyik forrása az, hogy a királyi család birtokában van a British Petróleum részvénytársaság részvényeinek nagy része. A királyi család, hogy az üzleti életben az olaj lobbihoz fűződő érdekeltségét a közvélemény előtt ellensúlyozza, Fülöp herceg javaslatára az afrikai nagy vadak védelmére alapítványt hozott létre. Az alapítvány később az afrikai nagy vadak védelme helyett a Föld környezetvédelmének céljára szakosodott, WWF alapítvány név alatt számos országba, köztünk a mi hazánkba is beépült.
A WWF által terjesztett hazugságok alapján egy egész generáció szocializálódott.
A reális zöldek egyenlőség jelet tesznek a NÉGY MANCS és a WWF alapítvány köze.
A WWF nemzetközi alapítvány a magyar vidék lakosságának, a mezőgazdaságból élőknek a többszörösét okozta annak a kárnak, amit a NÉGY MANCS a libatenyésztőnek okozott.
A legnagyobb veszélynek a jövőt illetően a reális zöldek azt tartják, hogy a WWF által terjesztett hazugságok lapján egy egész generáció szocializálódott.

Ezt nem csupán a reális zöldek állítják, ezt állította Szarka László, akadémikus/kutató az ENPOL 2000 Egyesület rendezvényén:
http://www.realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=2462


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »