Értéket teremteni, szívvel ízlelni

Értéket teremteni, szívvel ízlelni

Amennyiben a borkedvelők (és nem csak ők) Érsekújvár vonzáskörzetében járnak, minden bizonnyal kihagyhatatlan opcióként látogatnak majd el Fűrre. Pontosabban e község peremére – a 10 hektáros, szép parkerdővel övezett 18. században alapított kastély mellett működő Château Rúbaň borászatba.

Az itt kitermelt bor eltéveszthetetlen jellegéről e régió természeti adottságai, a borászok szakszerű, hozzáértő és szívvel, lelkesedéssel végzett munkája tanúskodik – azon kevés borászatok egyikéről van szó, ahol a bort a helyszínen kitermelt szőlőből nyerik, ahol a szüret kézi erővel, a szőlőfeldolgozás viszont innovatív módszerek segítségével történik. Ez az a hely, ahol ötvöződik az emberséges lelkület, a hagyományos, jól bevált munkamódszerek és a modern technológiák. Így kap ízelítőt az igényes borkedvelő a már széles körben ismert fehér-, vörös- és rozéborokból, illetve a nemesített borfajtákból egyaránt.

Hírdetés

A Château Rúbaň egy víziót hivatott igazolni. A több hektárnyi terület a történelmi kastélyon és az erdei parkon kívül vendégházzal és új borászati épületekkel alakítja ki azt a komplexumot, ahol nem csak klasszikus borkóstolók, de ünnepségek, céges rendezvények is lebonyolíthatók. Tökéletes helyszín egy igazi álomesküvő megvalósításához bármelyik évszakban, a Szlovákiában egyedülálló fűthető rendezvénysátornak köszönhetően. A Château Rúbaň borkínálata lélekfrissítő  és nélkülözhetetlen adaléka a báli szezon és a farsang egymást váltó táncos rendezvényeinek, vigadozásainak.

Amennyiben valami másra, többre, különleges alkalomra vágyik, ha meg szeretné ízlelni e régió szellemét, megérezni e táj jellegét, látogasson el a Château Rúbaň borászatba, lepje meg magát a palackba zárt szőlő rejtelmes nedűjével. Kösse össze a borozgatás élményét a természet nyújtotta erdő közelségével, a borok nyújtotta kellemes tónust a mindennapok sajátos élményével.


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »