Erről ír a holnapi Új Szó

Erről ír a holnapi Új Szó 2017. december 14., csütörtök – 16:00 ÚJ SZÓ ONLINE2017. 12. 14., cs – 16:00 Panoráma Friss ikon Off Törzs

Bár az elmúlt években komoly dezinformációs kampányok zajlottak, és egyértelműen EU- és NATO-ellenes erők is fényt kaptak a politikai színpadon, Szlovákia lakossága nem fordult el az uniótól és az atlanti irányultságtól. 

Annak is utánajártunk, miért tartozunk azon uniós országok közé, melyekben 100 ezer lakosra a legtöbb rendőr teljesít szolgálatot, és tovább nő-e a rendőrök száma.

A párkányi képviselő-testület megtörte a területrendezési tervvel kapcsolatos polgármesteri vétót – részletek a régió rovatban.

A kultúra rovatban rezenciót olvashatnak a Star Wars: Az utolsó Jedik című amerikai sci-firől, valamint ismertetjük a somorjai Fórum Intézet Nyugati fogságban című dokumentumfilmjét, amelyet 2018 elején 15–20 helyszínen mutatnak be.

Hírdetés

A sportrovatban megszólaltatjuk az első NB I-es meccsén védő Novota Jánost, valamint az NB II-es Gyirmót középhátvédjét, a dióspatonyi Szőcs Lászlót.

Holnapi számunkban három oldalon jelentkezik Tudomány és Technika rovatunk, a gasztronómia szerelmesei négyoldalas Ízvilágnak, a gyerekek pedig kétoldalnyi Kópénak örülhetnek. Nagyítás rovatunkban ezúttal Petőcz Kálmán emberi jogi szakértőt faggattuk.

Péntek lévén szokásos heti műsormellékletünk is színesíti lapunk kínálatát.

Bevezető

A pénteki Új Szóból megtudhatják, hol áll az ország geopolitikai szempontból a lakosság szerint. 

Címkék Új Szó tartalom előzetes (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “facebook-jssdk”)); Rovatoldalon kiemelt Kiemelt


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »