Erős hadsereg, erős ország!

Erős hadsereg, erős ország!

„Erős hadsereg, erős ország!” – írta Orbán Viktor a közösségi portálján közzétett videójához a napokban. A Magyar Honvédség erejének kiemelten fontos része a tartalékos állomány. A hazaszerető férfiak bármikor készek az ország fegyveres védelmére, és az ellencsapásra.

Tartalékos katonák a hadgyakorlatuk bemutató napján a Veszprém megyei Újdörögdön 2021. október 7-én. A katonák egy fiktív harcászati szituációban mutatták be gyakorlati ismereteiket. Az október 2. és 8. között zajló összevont kiképzésen mintegy 700 tartalékos vesz részt, az ország 19 megyéjéből és a fővárosból. MTI/Vasvári Tamás

Tartalékos katonáink bátorsága, fegyverkezelő képessége, harci rutinja nagy erő a Magyar Honvédségben. A hazafiak elszántak arra, hogy megvédjék a magyar családokat, az ország földjét, a nemzet értékeit az ellenségtől.

 

Tartalékosok gyakorlatoznak az újdörögdi romvárosban.

Hírdetés

 

Tartalékos katonák szállnak ki egy helikopterből a hadgyakorlatuk bemutató napján a Veszprém megyei Újdörögdön 2021. október 7-én.

 

Bozó Tibor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Tartalékképző és Támogató Parancsnokság parancsnokának értékelésére a Veszprém megyei Újdörögdön. 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »