Érlelődik az egészséges ellenállás a betolakodók megrendszabályozására Finnországban

Finnországban múlt héten komoly összecsapás volt, miután egy szóváltás után bántalmazott egy finn fiút két BETOLAKODÓ. Pár napja pedig – nem messze a finn fővárostól, Helsinkitől – KONTINENSFOGLALÓK két fiatal finn lányt támadtak meg.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét

14-15 év körüli lányokat molesztáltak fiatal menedékkérők egy Helsinkitől nem messze található kisvárosban – egyikük az egyik lány iskolatársa volt. Amikor a lány jelezte a menedékkérőnek, hogy a szexuális molesztálás nem helyénvaló, a fiú nem fejezte be, hanem folytatta a zaklatást. A lány 18 éves testvérét hívta kétségbeesetten, aki a helyszínre érkezve segített nekik.

Mikor a menedékkérőt az oda érkező finn fiatalok felelősségre vonták tettéért, akkor ő agresszíven válaszolt, megütötte a fiút, majd pillanatok alatt egy tucat menedékkérő érkezett a helyszínre sörösüvegekkel, botokkal, és rugdosni kezdték a finneket – ezt csak az tudta megszakítani, hogy a rendőrség kiszállt a helyszínre.

Az egyik lány édesapja az események után posztolt az egyik legnagyobb közösségi portálon. Az apa azt írta: most telt be a pohár, eddig szívesen látták a menedékkérőket, de ezek után nem érti, mit keresnek itt. A sértett édesapja azt is írta, hogy a menedékkérők a saját sorsukat írják meg a befogadó országokban, hiszen még a róluk pozitívan gondolkodók érzelmeit is átírják ezek az akciók.

A feljelentéseket megtették a szülők.

Egy svéd rendőr nemrégiben azt nyilatkozta az egyik lapnak, hogy a fiatal menedékkérők általában megússzák ezeket az ügyeket. Ez arra enged következtetni, hogy kettős mércét alkalmaznak a skandináv országokban, hiszen míg saját állampolgárait a legkeményebben megbüntetik a legkisebb kihágásokért, a menedékkérőket védelmezik – hangzott el az M1 tudósításában.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »