Érkeznek az élősködő idegen betolakodók Amerika felé: már a civilek is fegyvert ragadnak a szabad Délen

A texasi határőrség figyelmeztette az állam földtulajdonosait, hogy a közép-amerikai bevándorlókból álló migránskaraván miatt nem kizárt, hogy a földjeiken megjelennek a fegyveres civilek, akik a határőrök munkáját segítik majd. A Facebookon egyre több helyen terjed az a felhívás a texasi civilek körében, hogy akinek fegyvere van, az menjen a határ közelébe, segítse a határőrök munkáját és akadályozzák meg a döntően hondurasi és guatemalai idegen élősködők tömegének érkezését.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, pihenőt tartott vasárnap a dél-mexikói Tapanatepecben az Egyesült Államok felé tartó több ezer bevándorlóból álló karaván. A hétvégén a közép-amerikai bevándorlók szavazással utasították el Enrique Pena Nieto mexikói elnök javaslatát, aki felajánlotta a migránskaravánnak, hogy Mexikó az illegális bevándorlóknak menedékjogot, segélyt vagy akár munkát is biztosít, amennyiben az ország déli részén maradnak, ám a menekültnek hazudott gazdasági bevándorlók úgy döntöttek, folytatják útjukat, Mexikótól csak áthaladási engedélyt kérnek, mivel az a céljuk, hogy eljussanak az Egyesült Államokba.

Hírdetés

A jelentés szerint a fegyvert ragadó civilek a Nemzeti Gárdát, valamint a határőrséget akarják segíteni, hogy közös erővel lépjenek fel a határ felé egyre gyorsabban közeledő illegális migránstömeg ellen. A Facebookon egyre több helyen terjed az a felhívás a texasi civilek körében, hogy akinek fegyvere van, az menjen a határ közelébe, segítse a határőrök munkáját és akadályozzák meg a döntően hondurasi és guatemalai bevándorlók tömegének érkezését.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »