Eric(a), a transznemű muszlim antifa

Eric(a), a transznemű muszlim antifa

Valószínűleg rekordot döntött az a férfikorának delén, 35 évesen fegyvert ragadó nő, aki megtestesíti a demokrata szavazó archetípusát: antifasiszta, transznemű és muszlim.

Britney Erica Austint – születési nevén Eric Austint – 17 másik társával tartóztatták le az Egyesült Államokban található Phoenix belvárosában, amint egy palesztin zászlóval a kezében állt egy Izrael-zászlón.

Austint egyébként jól ismerik a helyi rendőrök, ugyanis már fél tucat alkalommal letartóztatták különböző tüntiken, amelyek mindegyikén

(Csendesen megjegyeznénk, hogy mást is tilt még a vallása, de feltételezzük, azokat a fejezeteket nem olvasta a Koránból.)

De nemcsak a rendőségen, hanem a bíróságon is visszatérő vendég, ott viszont felperesként: aki él és mozog, azt beperelte már a szomszédságában, többek között a cégét, mert nem engedték neki, hogy a női mosdót használja, valamint a rendőrséget, mert a teljes testet elfedő burkája nélkül fotózták le.

Hírdetés

A férfi egyébként nemrég konvertált muszlim hitűvé, az viszont már nem derült ki, hogy vajon a transzneműeknek is át kell-e esniük ilyenkor a szokásos körülmetélési procedúrán, vagy női péniszüket békén hagyják, mert a helyi muszlim közösség automatikusan kiutasította, miután a női körletbe jelentkezett.

Austinnak így jobb híján meg kell elégednie nevének megváltoztatásával – mármint a másodikkal, mert egyszer már megváltoztatta a nevét, amikor nemet váltott. Új neve, amelyet a közösségi médiában már használ, de a fasiszta rendszer még nem regisztrált, „Szumája Dávud” lesz.

A férfi egyébként 2010-ben lett önjelölt nő, 2015-ben muszlim, 2020-ban pedig antifa, úgyhogy 2025-ig még van ideje gondolkodni a következő identitásán. Transzfóka, például?

(888)


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »