Érettségizünk… – Páli Szent Vince Gimnázium 12. a, Kapuvár

Érettségizünk… – Páli Szent Vince Gimnázium 12. a, Kapuvár

Az idei rendkívüli tavasz rendkívüli, ballagási ünnepségek és szóbeli vizsgák nélküli érettségi időszakot hoz. E nehéz helyzetben szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy megismerhessük a végzős diákokat és osztályokat.

A Páli Szent Vince Katolikus Iskolaközpont diákjaiként búcsúzunk iskolánktól. Osztályunk nyolc éve alkot összetartó közösséget. Ezen évek alatt igaz barátságok köttettek közöttünk. Társaságunk örök vidám és mindig kedves légkört biztosított minden tagjának. A legfontosabb összetartó erő mindig az volt, hogy bármilyen helyzetben számíthattunk egymásra.

A gimnáziumban mindig kellemes légkör vett körül minket, ahol mindig jól érezhettük magunkat. Az iskolához kötődő élményeink tárháza kifogyhatatlan, mert számos kiránduláson és egyéb programon vettünk részt együtt. Ezek a pillanatok örökre őrizni fogják gimnáziumi éveinket emlékezetünkben. Tanáraink mind olyan személyek, akikre felnézhettünk az idők során és a rengeteg átadott tudás mellett törődést is adtak nekünk.

Hírdetés

Az itt eltöltött nyolc év alatt éltük meg életünk legmeghatározóbb pillanatait és megtapasztalhattuk egy erős közösség erejét.

Balka Gergő
Bereczk Tamás
Csigó Bence
Csonka Dorina
Fücsök Hajnalka
Kara Eszter
Kiss Luca
Kiss Napsugár Doroti
Kocsis Barnabás
Márczis Franciska
Nagy Balázs László
Nagy László
Németh Tamara
Németh Zoé Viktória
Orbán Klaudia
Orbán Nikolett
Pirka Bence
Szalai Benedek
Szigethy Attila Dávid
Szücs Veronika
Ternyák Tamás
Varga Csongor Bálint

Osztályfőnök: Csordás Mónika

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »