Érden bűnöző felvidéki cigányt keresnek a Pest megyei rendőrök – lányát használja a lopáshoz

Érden bűnöző felvidéki cigányt keresnek a Pest megyei rendőrök – lányát használja a lopáshoz

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás bűntett, információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Hírdetés

A nyomozás jelenlegi adatai szerint Stojka Martin szlovák állampolgár tudtával, ráhatására 11 éves lánya 2017. december 29-én délután egy érdi hipermarketben eltulajdonította a sértett táskáját, amiben készpénz, mobiltelefon, okmányok, bankkártyák és egyéb személyes tárgyak voltak. A gyanú szerint ezt követően Stojka Martin elment egy érdi bankfiókhoz, ahol az előterében elhelyezett ATM automatából a lánya által eltulajdonított bankkártyákkal – jelenleg ismeretlen társával közösen – jogosulatlanul készpénzt vett fel.

A 35 éves férfi felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a Pest megyei rendőrök elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a fényképeken látható Stojka Martint felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán, illetve a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(Police.hu)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »