Érdemes időben átvenni a karszalagot a portugálok elleni meccsre

A kedd esti Magyarország-Portugália Eb-mérkőzés előtt két teljes napjuk lesz a szurkolóknak arra, hogy átvegyék a védettséget igazoló karszalagjukat, amellyel kedden beléphetnek a Puskás Arénába. Az átvételi pontok már a találkozók előtti napon, vagyis hétfőn 8 órától teljes kapacitással működnek, a cél, hogy mind az 50 ezer magyar szurkoló gyorsan, zökkenőmentesen átvehesse karszalagját – írja az MLSZ honlapja.

A karszalagok minél zökkenőmentesebb átvétele érdekében Budapesten három könnyen megközelíthető helyszínen, összesen mintegy száz átvételi pultot nyitnak meg a szervezők a mérkőzéseket megelőző napon és a mérkőzések napján. A cél, hogy minden szurkoló a lehető leggyorsabban hozzájusson a szalagjához. Az átvételi pontok hétfőn reggel 8 órától egészen 20 óráig lesznek nyitva minden helyszínen, így mindenki a számára legkedvezőbb időpontban veheti át azokat – emelik ki.

Hírdetés

A helyszínek: Groupama Aréna (a stadion Üllői úti oldalának Népligethez közelebbi sarka), Dózsa György út (Városliget, Promenád) és Papp László Budapest Sportaréna. A külföldről érkező szurkolók, a mérkőzések előtti napokon és a meccsnapokon a repülőtéren is átvehetik a karszalagjaikat. Ezek a pontok a mérkőzések előtti napokon 8.00 órától 20.00 óráig tartanak nyitva, míg a meccsnapokon 7.00 órakor nyitnak és a második félidő kezdetekor zárnak – teszi hozzá a tájékoztatásban az MLSZ. Az MLSZ kommunikációs csatornáin folyamatosan tájékoztatja a szurkolókat arról, hogy mely átvételi pontokon a legrövidebb a várakozási idő, melyik helyszíneket érdemes felkeresni a minél gyorsabb szalagátvétel érdekében.

A stadion közelében több száz önkéntes dolgozik, segítve majd a szurkolók tájékozódását, bejutását. Figyelje mindenki az EURO 2020 egyenruhás segítőit, és töltse le az UEFA hivatalos mobilalkalmazását, mely magyar nyelven, és folyamatosan frissülve jeleníti meg a legfontosabb tudnivalókat! – kéri a Magyar Labdarúgó Szövetség. A vidékről érkezőknek érdemes előre megtervezniük az utazásukat, és közösségi közlekedéssel megközelíteni a Puskás Arénát. Az EURO 2020 alkalmazás ebben is segítséget nyújthat – teszik hozzá.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »