Erdélyi vármegyések: Hol vannak a bizonyítékok?

Az ártatlanul meghurcolt székely fiatalok Beke István és Szőcs Zoltán, hat illetve öt hónapja tartó felügyeleti fogva tartását akarja igazolni a nyomozóhatóság, azokkal a hazugságokkal, amelyek szerint a mozgalom földgázvezetékeket akart robbantani

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Valamint olyan szélsőséges szervezetekkel tartott kapcsolatot, mint a baszk ETA, az IRA, valamint „Románia számára ellenséges szervezetek”, például a Bolgár Nemzeti Mozgalom, vagy a moldovai Nemzeti Demokrata Mozgalo – írja az oláh ügyészség hazugságaira reagáló közleményében az erdélyi HVIM. Alább a folytatás. A román szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT)

Mindezt a hatóságok által közzétett vádirat tartalmazza, amelyben egy lehallgatott beszélgetésből ollóztak össze néhány mondatot. Mindezek tudatában a kérdés csak egy. Hol vannak a bizonyítékok? Melyek azok a tárgyi bizonyítékok, amelyek igazolják a kapcsolatot az említett szélsőséges szervezetekkel, hol vannak azok az eszközök, amelyek bárminek a felrobbantására lettek volna alkalmasak? Esetleg a média és a SRI által kitalált petárdabomba? Ilyen létezik? Meséljenek róla!

Aljas módon a nyomozati fázis lezártával kezdődő első tárgyalás napján öntik a média vályújába ezt a moslékot, mert nem tudjuk másnak nevezni. Aljas módon a vádirat úgy készült el és volt továbbítva, hogy a pirotechnikai és informatikai vizsgálat eredményei nem voltak a vádlottak és védőügyvédek tudomására hozva.

Sajnos itt a bizonyítékokat a hatóságok gyártják és egyes médiumok szeretettel teszik közzé, hogy növeljék az olvasói-nézői tábort. Egy bizonyíték viszont van: Beke István és Szőcs Zoltán magyar emberek, ezért vannak bent. A többi bizonyíték arra van kitalálva, hogy a román hatóságok igazolni tudják súlyos jogsértéseiket, befolyásolják a bírókat, embereket.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »