Érdekes gondjai vannak Ambros Martínnak

Érdekes gondjai vannak Ambros Martínnak

Ambros Martín edző legnagyobb feladata, hogy ne az előző, tökéletesen sikerült meccs járjon játékosai fejében a Fradi elleni visszavágón a BL negyeddöntőjében.

Szombaton 17 órától telt ház előtt meccsel a Győr a Fradival a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, ami az első mérkőzés alapján lefutott párbaj, hiszen az ETO 13 gólos előnnyel kezd hazai pályán. Elek Gábor, a vendégek edzője nem is mond olyanokat a levegőbe, hogy azért megpróbálják megmenteni a továbbjutást, míg a másik szövetségi kapitány, a Győrt is edző Ambros Martín azt ígéri, megtiszteli csapata az ellenfelet azzal, hogy ismét teljes odaadással lép pályára.

Főleg azért nem lesz egyszerű a helyzetünk, mivel a csapat az első mérkőzésen fantasztikus meccset játszott, és épp ez az, ami most a legnagyobb gondunk, ez a remek eredmény. Talán a legnagyobb feladatunk most az, hogyan kezeljük, hogy ne az első meccs járjon a fejekben, hanem az, milyen kitűnő ellenfél is érkezik hozzánk. Most szombaton egy teljesen más összecsapás lesz a Ferencvárossal. Elsősorban saját magunkért és a közönségünkért kell játszanunk, és azt szeretném, ha lehetséges, még jobban játsszunk majd, mint az előző két meccsen tettük, hiszen idén több fronton is találkozunk még Zácsikékkal

– mondta a Győri Audi ETO honlapján a spanyol tréner.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »