Éppen a közgyűlés és a közmeghallgatás napján lett koronavírusos a soroksári polgármester

Így is meg lehetett volna tartani a közgyűlést, de a Fidesz képviselői és néhány úgynevezett független távol maradt, így nem volt meg a minősített többség.

– mondta az Alfahírnek Bereczki Miklós, a soroksári önkormányzati jobbikos képviselője.

Mivel a Soroksári polgármester nem mutatta be a pozitív tesztet sem a Facebook oldalán, sem pedig Soroksár önkormányzatának honlapján, ezért Bereczki Miklós szerint legalábbis elgondolkodtató, hogy Bese Ferenc éppen akkor lett koronavírusos amikor olyan napirendek megtárgyalása következett volna, mint például a képviselői hozzászólások korlátozása, vagy az esti közmeghallgatás.

Mi természetesen ott voltunk reggel 9 órakor, mert ez a kötelességünk, erre a fideszesek, akik csak sokára döntötték el, hogy távol maradnak, még azzal vádoltak bennünket, hogy nem tartjuk be az egészségügyi rendszabályokat… Fogalmam sincs mikor lesz újra közgyűlés.

– közölte Bereczki Miklós.

A Jobbik soroksári képviselője és Dudás Róbert, a Jobbik alelnöke hétfőn számolt be azokról az intézkedésekről, amelyeket Bese Ferenc kezdeményezett a Jobbik, illetve más ellenzéki képviselőkkel szemben.

Hírdetés

Dudás Róbert Jobbik alelnök és Bereczki Miklós önkormányzati képviselő Soroksár Jobbik
Szapanyos Anett

Korábban pedig a polgármester két ellenzéki többségű bizottságból szavaztatta ki a Jobbik delegáltjait és helyükre fideszes, illetve Fidesz közeli személyeket ültetett.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »