Épp akkor kaszálták el a letelepedési kötvényt, amikor kiderült, hogy ki kell adni az adatokat

Érdekes véletlenre hívja fel a Magyar Nemzet. A napilap közérdekű adatigénylési perében első fokon úgy döntött a bíróság, hogy a letelepedési kötvények ügyében titkolózó Államadósság Kezelő Központnak (ÁKK) ki kell adnia az egyes cégek kötvényvásárlási adatait.

Magyar Menedék - Chemtrail

Fél órával a bírósági tárgyalás kezdése előtt jött ki a hír, hogy az ÁKK lezárja a letelepedési magyar államkötvények értékesítését. A kötvények vásárlására a március 31-éig benyújtott kérelmek esetében lesz lehetőség.

Ha az ÁKK nem fellebbez a döntés ellen, akkor hamarosan kiderül, hogy a Kajmán-szigeteken bejegyzett Hungary State Special Debt Fund, a ciprusi illetékességű Discus Holdings Ltd., Innozone Holdings Ltd. és a Migrat Immigration Asia Ltd., továbbá a Liechtensteinben alapított VolDan Investments Ltd. és az S&Z Program Ltd., illetve a szingapúri Euro-Asia Investment Management Pte Ltd., végül az egyedüli magyar cég, az Arton Capital Hungary Kft. hány letelepedési kötvényt jegyzett le, és mekkora bevételre tett szert – írja a Magyar Nemzet.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »