Elvonul a Honvéd – két új fogásával

Elvonul a Honvéd – két új fogásával

Gyönyörűnek és racionálisan megtervezettnek tartja George F. Hemingway a Honvéd labdarúgócsapata utánpótlását biztosító kispesti akadémia nemrég átadott létesítményét.

“Több mint 4000 négyzetméteres épület és nyolc pálya – füvesek és műfüvesek -, ebből 7 szabványméretű pálya. Egy pályát felszeleteltünk három részre, különböző célokra” – írta le az InfoRádiónak George F. Hemingway.
Az épület egyik szárnyában négy osztály üzemel, ide járnak a gyerekek, és egy bő 100 fős kollégium is helyet kapott, két fős lakószobákkal.
A létesítményben öltözők, orvosi berendezések, óriási konditerem található és minden olyan eszköz, ami a gyerekek megfelelő felkészülését szolgálja. Hemingway külön kiemelte, hogy a felnőttekével egy helyen vann a gyerekek öltözője is, ami motiválhatja a kicsiket.

Hírdetés

A felnőttekre rátérve a klubelnök elmondta, hogy szerda reggel indulnak repülővel Törökországba – Bécsből, Isztambul kikerülésével, egyenesen Antalyába.

“38-an utaznak, ebből 24 labdarúgó, a többiek a kiszolgáló személyzet tagjai. Tíz nap múlva érkezik haza a kontingens.
Odakint 19-én, 21-én, 23-án és 25-én négy, jó nevű nemzetközi csapattal játszunk, svájci, ukrán és orosz első osztályú is lesz köztük.
Nagyon fel kell kötni az alsóneműt. A cél az, hogy olyan szintre hozzuk a csapatot, hogy jól szerepeljen a tavaszi idényben. A pihenés is csak kéthetes volt.”

A téli átigazolási időszakban 2-3 fővel frissül a Honvéd kerete. Már Törökországba is elutazik “egy klasszikus 10-es”, támadó középpályás, aki fél évre érkezik kölcsönbe, rajta kívül jobbszélre jön egy próbajátékos, de neveket nem mondott Hemingway elnök.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »