Eltűnt egy kiskorú lány Kárpátalján

Október 9-én egy 13 éves kárpátaljai kislány, Anhelina Paljuh (Ангеліна Палюх) elment otthonról, s azóta nem tért vissza. A rendőrök arra kérik a lakosságot, ha valaki információval rendelkezik a gyermek tartózkodási helyéről, jelentkezzen a 102-es segélyhívó számon.

A nagyszőlősi rendőrséghez bejelentés érkezett az eltűnt lány édesanyjától, aki elmondta, hogy nem tud kapcsolatba lépni gyermekével. A lány anyjának elmondása szerint kislánya október 9-én elment otthonról és azóta nem tért haza – adta hírül Zakarpatszkij Korrespondent.

A fiatalkorú lány 150-155 cm magas, közepes testalkatú. Szeme színe szürkéskék, haja egyenes, gesztenyebarna színű. Fekete dzsekit, farmernadrágot, szürke színű cipőt és egy fekete hátizsákot viselt.

Aki a képen látható Anhelina Paljuh tartózkodási helyéről rendelkezik valamilyen információval hívja a 102 segélyhívószámot.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Nagyszőlősi járás›NagyszőlősCímkék: eltűnt gyerek, kékfény, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »