Eltűnt Ceglédről két tinilány – a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Eltűnt két tinédzserkorú lány Ceglédről. A rendőrség egyelőre nem találja őket, ezért a lakosság segítségét kérik.

A két lány, a 14 éves Banai Nikoletta és 13 esztendős Medve Dominika szerdán napközben indultak el azzal a szándékkal, hogy a városközpontba mennek. A megbeszélt időre azonban nem értek haza, ismeretlen helyre távoztak és azóta életjelet nem adtak magukról. Az eltűnt lányok felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre – írja a police.hu.

Banai Nikoletta 175 centiméter magas, vékony testalkatú, haja egyenes, vállig érő, sötétbarna. Szeme fekete. Eltűnésekor fehér, bokáig érő egyrészes ruhát és világoskék papucsot viselt.

Medve Dominika 170 centiméter magas, molett testalkatú, haja egyenes, vállig érő, világosbarna. Szeme színe kék. Szemüveget visel. Eltűnésekor fekete nadrágot, fekete rövid ujjú pólót és rózsaszín vászoncipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »