Eltűnt az internetről Orbán Viktor szakdolgozata…

A szakdolgozat Németh Szilárd Fidesz alelnök magyarországi álcivil szervezetek kitakarításáról szóló sajtótájékoztatója után tűnt el. 

Öt éve a Miniszterelnökség még közleményben tudatta, hogy a miniszterelnök szakdolgozata „mostantól teljes terjedelmében hozzáférhető”. Akkor Szijjártó Péter személyesen intézkedett, hogy az ELTE kiadja a diplomamunkát.

Orbán 1987. március 11-én, jeles eredménnyel védte meg a „Társadalmi önszerveződés és mozgalom a politikai rendszerben (A lengyel példa)” című szakdolgozatát az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán.

Gyurcsány Ferenc szakdolgozata is eltűnt. Arról, hogy előkerült volna, nem találunk információt. Állítólag plágium-gyanús volt…

Az álcivil szervezetek vezetői számára elő fogják törvényileg írni a vagyonnyilatkozat tételt. Vajon a kormány álciviljeire is vonatkozik majd az új törvény? Mert ilyen is van bőven, és bizony jócskán ki vannak tömve pénzzel az adónkból.

Békéscsaba, 2017. január 12.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Született egy olyan Fidesz-fazonra igazított törvény, amely szerint az állami tulajdonú cégek vezéreinek fizetését ötmillió(!) forintra kell felemelni. És fel is emelték! Ennyit keres például a jegybank vezérkara is, akiknek minden kiadása (jövedelemtől a rezsiköltségig) a magyar adófizetőket terheli, nyereségét pedig nem a magyar államnak utalja, hanem alapítványokba kiszervezi a KÖZPÉNZT! Mostanában államosítják sorra a közmű-szolgáltatókat. Ott is ötmillió lesz vagy már lett is a vezérkar fizetése.” (Részlet a Legszebb hivatás a szívatás című írásból) 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »