"Eltűnhet a magyar kultúra, ha nem tudjuk feltartóztatni a menekülteket"

Eltűnhet a magyar kultúra a század végére, ha nem tudjuk feltartóztatni a menekülteket – jelentette ki Náray-Szabó Gábor az ATV Egyenes Beszéd műsorában. Sorsdöntő lesz az októberi népszavazás. Nem csak azokról a kellemetlenségekről van szó, amit a migránsok hatalmas tömegének befogadása jelenthet. Ez valójában népvándorlás – mondta a Professzorok Batthyány Körének elnöke. Az elnök úgy véli: „ha nem tudunk határozott választ adni a népszavazáson, az azt jelenti, hogy nem elég elhatározott a magyar nép arra, hogy ezt a fajta bevándorlási hullámot feltartóztassa. Ha igent mondunk a népszavazáson, akkor onnantól kezdve nincs megállás. Meghívót küldünk, az ideérkezőknek.”

Magyar Menedék - Háttérhatalom

„Amennyiben kis létszámban érkeznek, még ha egészen más kultúrából, egészen más civilizációból is jönnek, akkor nagyon szépen lehet őket integrálni, viszont nagyobb létszámban már nem” – folytatta az akadémikus. Példaként említette, mikor az 1970-es években rengeteg szír egyetemista volt az országban. Belőlük kiváló orvosok, mérnökök lettek és beépültek a magyar társadalomba. Hozzátette: „amikor egy-két-három emberrel állok szemben, akkor a keresztény erényeket igyekszem gyakorolni, akár még áldozatok árán is segítem őket.

Viszont abban az esetben, mikor ezer-kétezer-százezer emberrel állok szemben, akkor nem tudok keresztény lenni, ebben az esetben féltem az életem”.

Náray-Szabó szerint, az októberi népszavazás hozzájárul ahhoz, hogy megállítsuk a népvándorlást.

Az elnök osztotta azt az elméletet, miszerint „a brüsszeli Bizottság nagyon sok döntést hoz meg úgy, hogy azt megbeszélik a különböző hatalmi központokkal, Németországgal és Franciaországgal, mivel ők az erős résztvevői az Uniónak. A többiek tulajdonképpen csak igent mondhatnak. Ez ellen szól az októberi népszavazás.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »