Elszólás: már 2006 mögül is kifarolna a kormány – szerintük minősíthetetlen dolog volt ellenállni az önkénynek

A gyurcsányi hazugságbeszéd kiszivárgása és az ennek kapcsán kibontakozott nemzeti ellenállás 10. évfordulója kapcsán a kormány az utolsó pillanatban még eldurrantott egy petárdát.

Hírdetés

Sneider Tamás, az Országgyűlés és a Jobbik alelnökének egy írásbeli kérdése kapcsán az Emberi Erőforrások Minisztériumát vezető Balog Zoltán megbízásából válaszoló Rétvári Bence ugyanis meglepő elszólásra ragadtatta magát. Szerinte ugyanis nem pusztán a baloldali, de a jelenlegi jobboldali ellenzék is minősíthetetlen magatartást tanúsított 2006-ban.

Sneider ismételt kérdésére aztán a megismételt válaszon oly módon finomítottak, hogy a kifogásolt részt elhagyták belőle. Elvégre mégis nehezen kommunikálható, hogy miközben a jelenlegi jobboldali ellenzéki erők bátorságukról tettek tanúbizonyságot, kockáztatva testi épségüket, egzisztenciájukat és szabadságukat, addig a Fidesz vezetői nem emelték fel a szavukat a jogsértések ellen, kormányra kerülve pedig egyaránt futni hagyták a politikai és a rendőri felelősöket is.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »