Előválasztás: a Jobbik nem indít jelöltet az LMP-s Csárdi Antal ellen a fővárosban

Előválasztás: a Jobbik nem indít jelöltet az LMP-s Csárdi Antal ellen a fővárosban

A Jobbik korábban már jelezte, hogy csak ott indít embert az előválasztáson, ahol biztos benne, hogy a legalkalmasabb jelöltet tudja nyújtani. Ehhez a stratégiához igazodva Jakab Péter, a párt elnöke keddi Facebook-posztjában bejelentette, hogy Budapest 1. számú választókerületben az LMP-s Csárdi Antalt fogják támogatni.

Csak ott indítunk jobbikos jelöltet az előválasztáson, ahol mi vagyunk a legalkalmasabbak a Fidesz legyőzésére. Vannak viszont olyan körzetek, ahol más pártok jelöltjeiben vagy épp civilekben látjuk a megoldást. Budapest 1-es választókörzetében a Jobbik Csárdi Antalt támogatja az előválasztáson, aki több mint tíz éve politizál az LMP-ben, korábban volt ferencvárosi önkormányzati képviselő, fővárosi képviselő és a párt főpolgármester-jelöltje

– írta Jakab Péter, hozzátéve, Csárdi évek óta kitartóan küzd a tiszta és átlátható közéletért, például önkormányzati képviselőként egyike volt azoknak, akik feltárták az előző fideszes kerületvezetéshez köthető parkolási botrányokat, és az áron alul osztogatott önkormányzati bérlakások ügyét Ferencvárosban.

Hírdetés

Mint fogalmazott, az előző országgyűlési választáson egyike volt azon kevés ellenzéki jelöltnek, aki egyéni választókerületet nyert, ráadásul olyan körzetben, ahol addig fideszes képviselő volt, így Csárdi Antal visszaszerezte a belvárost a kormánypárttól.

Most az országot kell visszaszereznünk. Összefogással sikerülni fog! Jólétet minden magyarnak!


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »