Előkerültek Lady Gaga elrabolt kutyái

Előkerültek Lady Gaga elrabolt kutyái

Épségben előkerültek Lady Gaga kutyái, amelyeket szerdán este loptak el Hollywoodban fegyveres rablók az olaszországi filmforgatáson tartózkodó popsztár kutyasétáltatójától, akit mellkason is lőtt az egyik bandita.

A két francia bulldogot egy nő találta meg, aki felvette a kapcsolatot az énekesnő környezetével, majd leadta az állatokat az egyik rendőrőrsön, ahol átadták őket a sztár munkatársainak

– közölte pénteken a Los Angeles-i rendőrség, amely szerint “úgy tűnik, hogy a nőnek nincs köze a szerda esti támadáshoz”.

Lady Gaga félmillió dollár megtalálói jutalmat ajánlott fel, és még pénteken is újabb felhívást tette közzé annak érdekében, hogy újra teljessé válhasson a családja.

Hírdetés

Mint írta, megszakad a szíve, és imádkozik az állatokért.

Megerősítette, hogy kérdezősködés nélkül kifizeti a jutalmat bárkinek, aki visszaviszi neki a kutyáit, akár találta, akár jóhiszeműen megvásárolta őket.

A sztár nagyon kötődik kutyáihoz, gyakran jelenik meg velük együtt társasági eseményeken és a közösségi médiában.

A rendőrség közölte, hogy nincs köze a jutalom felajánláshoz, így azt sem tudják megmondani, hogy a meg nem nevezett nő, aki bevitte a kutyákat, megkapja-e a pénzt.

A francia bulldog népszerű kutyafajta, és egyre többször fordul elő, hogy a több ezer dollárért vásárolt kutyakölyköket ellopják, hogy újra eladják vagy tenyésztésre használják őket. A hollywoodi kutyarablók szökésben vannak.  


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »