Élő Cardiffból: Wales-Magyarország 0-0

Élő Cardiffból: Wales-Magyarország 0-0

Ma este zárulnak a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének csoportmeccsei. A lehetséges húszból tizenkilenc hely elkelt, az E csoport második helyéért játszik három csapat. Ha nem születik döntetlen Cardiffban, a győztes, Magyarország vagy Wales továbbjut. Ha nem bírnak egymással és Szlovákia legyőzi a már kiesett Azerbajdzsánt, felugrik a csoport második, továbbjutó helyére.

Marco Rossi a Gulácsi – Lovrencsics, Baráth, Lang, Nagy Zsolt – Nagy Ádám, Pátkai – Dzsudzsák, Szoboszlai, Sallai – Szalai tizenegyet választotta, Gulácsi, Lovrencsics, Nagy Zsolt, Nagy Ádám és Sallai sem kezdett pénteken az uruguayiak ellen. Nagy Zsolton rengeteg múlhat, akár Joe Allennel, akár Gareth Bale-lel kerül szembe, eddigi pályafutása legnehezebb párharcát vívja majd.

Hírdetés

Hallgatva a sajtóközpontban a walesi szakértők utolsó elemzését, kiderült, hogy boldogok, hogy több mint egy év után Gareth Bale és Aaron Ramsey újra együtt tud játszani a válogatottban. Úgy vélték, nem jelenthet gondot, hogy a csapat szombaton Azerbajdzsánban játszott. Arra számítanak, hogy a házigazdák megpróbálják majd birtokolni a labdát.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »