Elmebaj – Reggeli járat

Elmebaj – Reggeli járat

Adás:
2016. május 31., kedd 5.50

A Holdra lőné Orbán Viktort Harangozó Tamás, az MSZP elnökjelöltje. A szocialisták frakcióvezető-helyettese ezt korábban mondta egy parlamenti vitában. Célravezető lehet az ilyen politizálás, és hol kezdené a múlttal való szembenézést a szocialista politikus, aki a hírek szerint a párton belüli szimpátiaszavazáson a legnépszerűbb volt? Vendégünk az MSZP frakcióvezető-helyettese.

Elmebaj – sok a depressziós, kevés a pszichiáter. A mentális betegségek a munkaképtelenség második legfőbb okai hazánkban. Hogyan változtatna az áldatlan állapoton a Magyar Pszichiátriai Társaság frissen megválasztott elnöke. Purebl Györgyöt kérdezzük.

2000 méter mélyen egy barlang gyomrában – legtöbben csodálkozással vegyes rémülettel próbáljuk elképzelni, vajon mi motivál valakit arra, hogy leereszkedjen a Föld legmélyebb barlangjába. Ifjabb Adamkó Péter és Ambrus Gergely barlangkutatóktól kapjuk a választ.

Elhúzták a nótájukat! A magyar mesterek készítik a legjobb vonókat a világon. Milánóban, a tizedik nemzetközi hegedűkészítő-versenyen nyertünk. Rácz Pál aranykoszorús hegedűkészítő mester és Etzler Bernd, a Magyar Hegedűkészítők Társaságának alelnöke a vendégünk.

Régi slágerek, új köntösben: megjelent Rakonczai Imre harmadik nagylemeze. Az éjszaka fényeiről és az örömzenélésről is mesél nekünk a művész.

A legkorábban mi kezdünk. Teszári Nóra várja önöket kedden 5 óra 50 perctől.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »