Elmarad a Fury-Klicsko visszavágó

Úgy tűnik, a történelem ismétli önmagát, és az első, tavalyi Tyson Fury-Vlagyimir Klicsko összecsapáshoz hasonlóan most is elhalasztják az első, július 9-re kiírt manchesteri csatát. Amíg tavaly az ukrán, addig most a brit címvédő szenvedett sérülést.

Noha szinte az egész világon várták a július 9-re, a Manchester Arénába megrendezésre kerülő Tyson Fury és Vlagyimir Klicsko visszavágóját, most kiderült, egy darabig még várniuk kell. Ugyanis ezúttal is megsérült a címvédő – tavaly az ukrán sérülése miatt halasztották el az eredeti időpontról a meccset –, Fury ugyanis futás közben kificamította a bokáját. A sérülés sokkal komolyabb, mint azt korábban a brit világbajnok és stábja gondolta, hiszen a hírek szerint 6-7 hetes pihenő várhat a veretlen brit bunyósra. A sérülés illetve a halasztás tényét maga Fury jelentette be saját közösségi oldalára feltett videón.

– Sajnos a röntgen és MRI vizsgálatok egyértelműen bizonyítják a sérülésemet. Még szerencse, hogy törés nem lett a dologból. Megpróbáltam tovább edzeni, de sajnos a lábam csak rosszabb lett, így kénytelenek vagyunk elhalasztani az általam nagyon várt visszavágót. Elnézést kérek mindenkitől, aki várta az újabb csatánkat, de ígérem, ahogy felépülök, a lehető leghamarabb összecsapok Vlagyimirrel – nyilatkozta a skysports.com-nak Fury.

Nagybátyja és egyben edzője, Peter Fury egy fotót tett közzé a brit világbajnok közösségi oldalán annak bokájáról, mintegy bizonyítva a sérülés valódiságát. Vlagyimir Klicsko nem fogadta túláradó örömmel a halasztás tényét.

– Mérges vagyok, de ilyenkor nem lehet mit tenni. remélem, hogy Fury minél hamarabb felépül, és akkor semmi sem áll a visszavágó útjába. Így a vb-öveknek még várniuk kell néhány hetet, hogy visszakerüljenek hozzám – reagált az ukrán klasszis.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »