Ellopták Pötyit a kutyát – de a rendőrök visszaszerezték

Ellopták Pötyit a kutyát – de a rendőrök visszaszerezték

A budapesti férfi ellopott egy kiskutyát a törökszentmiklósi ház udvaráról, majd vonatra szállt vele. A rendőrök már a pilisi vasútállomáson elfogták – police.hu.

A törökszentmiklósi gazdi szerdán este vette észre, hogy házának udvaráról Bichon Havanese fajtájú kutyáját ellopták. Bejelentését követően a rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek és perceken belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható budapesti lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi a törökszentmiklósi vasútállomásról vonattal indult Budapest irányába a Pötyi névre hallgató kiskutyával együtt. A rendőrök a Pilisi Rendőrőrs munkatársainak segítségével a pilisi vasútállomáson elfogták és előállították a rendőrségre a 26 éves jogsértőt.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást S. Imre ellen. A törökszentmiklósi nyomozók március 24-én hajnalban visszaadták a kiskutyát tulajdonosának, a férfit pedig gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »