Ellendrukkerek és hazaárulók

Magyarország törvényei nem tiltják, hogy egy hétköznapi magyar állampolgár a magyar csapat, a magyar nemzet vagy Magyarország ellenfelének drukkoljon. Szíve joga, lelke rajta. Azonban, ha a mostani foci Európa Bajnokság alatt, a magyar csapat mérkőzésén a magyar szurkolói táborban tette volna ezt valaki, akkor másodpercek alatt megtapasztalhatta volna a közvetlen demokrácia erejét annak minden következményével. Nem titkolom a véleményemet: meg is érdemelte volna.

Magyar Menedék - Badiny

De ha egy közéleti szereplő, egy, a magyar csapatot, a magyar nemzetet vagy Magyarországot hivatalosan képviselő ember az írott vagy elektronikus sajtóban nyíltan a magyar csapat, a magyar nemzet vagy Magyarország ellenfelének drukkol, az már nem magánügy!

Ezt a magyar ember így hívja: hazaárulás. Ennek már szigorú büntetőjogi következménye kellene, hogy legyen egy öntudatos, magára büszke országban, ahol betartják és be is tartatják a törvényeket. Felszólítom az illetékeseket, hogy ne tétlenkedjenek, hanem tegyék meg, amit a törvény előír!

És, hogy a jövőben már a képviselőjelöltek közé se kerülhessen ilyen ember, javaslom, hogy minden közéleti szerepre készülő állampolgár köteles legyen írásos nyilatkozatban kijelenteni, hogy Magyarországot saját szeretett hazájának, a magyar nemzetet saját szeretett nemzetének érzi és vallja.
Aki ezt nem így érzi, annak nincs helye a magyar közéletben se most, se a jövőben.

Gönyű, 2016. július 5.
Dr. Nagy Gergely
önkormányzati képviselő


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »