Éljen május elseje! – rendhagyó koncertek Nagymegyeren

Éljen május elseje! – rendhagyó koncertek Nagymegyeren

A hétvégén élő koncerttel ünnepelte május elsejét Nagymegyer városa. A hagyományos majális ünneplését a vírushelyzetre való tekintettel még a város vezetősége nem tudta megtartani a Promenádon, de három helyszínen biztosította az élő koncertet a nagymegyeri lakosok számára.

Koncert a teraszok alatt címmel szervezte meg Nagymegyer városa az idei május elseji ünnepséget. A zenés programot mozgószínpadon vitték el a szervezők a közönséghez. Az első helyszín a komáromi úti lakótelep volt, majd következett a Corvin Mátyás lakótelep és az izsapi kulturális központnál végződött az esemény.

Hírdetés

A rögtönzött színpad egyik fellépője Daniela Lovlin hegedűvirtuóz volt, aki gyönyörű hegedűjátékával kápráztatta el a közönséget. Puss Tamás és Zöld Bálint, a Phoenix RT két tagja volt még a rendezvény vendégelőadója, akik saját dalokkal és feldolgozásokkal lepték meg a résztvevőket.

Holényi Gergő polgármester mindhárom helyszínen köszöntötte a polgárokat – azokat is, akik az erkélyekről nézték végig a produkciókat. „Szerettünk volna kedveskedni a nagymegyeri lakosoknak, ezért mi vittük el nekik a szórakozást. Úgy gondolom, hogy mindenki megérdemel egy kis kikapcsolódást” – hangzott el a polgármester nyitóbeszédében.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »