Elismerte az erőszakot a kelenföldi támadó

Próbált védekezni a kelenföldi erőszak áldozata, és a saját lábán igyekezett elhagyni a helyszínt, ez azonban nem sikerült neki.

A kelenföldi erőszakoló testén is több sérülés keletkezett, melyek azt mutatják, hogy áldozata próbált szabadulni tőle – számolt be a Blikk. Mi is megírtuk, hogy szombat éjjel erőszakoltak meg egy 18 éves lányt, akit ezután az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán kellett kezelni. A rendőrség emiatt kihallgatni sem tudta még őt.

A bulvárlap szerint T. Patrik egy nappal korábban ismerte meg áldozatát, de hiába utasította el a lány a közeledését, ez nem érdekelte őt. A támadás idején már több napja részeg férfi kézfejében egy csont is eltörött: áldozata, Sz. Vivien próbálhatott mindenáron szabadulni, egyebek közt a mellkasán is megsebesítve a férfit. Ezt a sebet a Blikk szerint aztán össze is kellett varrni. Sz. Vivien aztán saját lábán próbálta elhagyni a helyszínt, de ez nem sikerült neki. Súlyos sérülésekkel vitték a kórházba, ahol a bulvárlap szerint meg is kellett operálni őt.

T. Patrik ügyvédje, Benő László a Blikk szerint arról számolt be: a férfi bár nem tett részletes beismerő vallomást, de elismerte az erőszakot. Tettét állítólag megbánta.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »