Elhalaszt a UPC minden nem-létfontosságú karbantartási munkát

Elhalaszt a UPC minden nem-létfontosságú karbantartási munkát

A társaság arra hívja fel a figyelmet, hogy a felhasználók által az elmúlt napokban tapasztalt szolgáltatáskimaradás az áramszolgáltatók karbantartásai munkái miatt történhettek.

A UPC honlapján található tájékoztatót a tájékoztatási kötelezettségének megfelelően tüntette fel a szolgáltató, ezek több mint 90 százaléka az áramszolgáltatók munkáihoz köthető, ami befolyásolhatja a UPC Magyarország szolgáltatásait is – olvasható a társaság közleményében.

A fennmaradó esetben – a mostani helyzetre való tekintettel – a UPC Magyarország szakemberei

csak a legszükségesebb karbantartási munkákat végzik el

Hírdetés

annak érdekében, hogy az ügyfelek számára zavartalanul működjenek a szolgáltatások.

Hozzáteszik: a UPC Magyarország által végzett saját karbantartási munkálatok általában minőségjavítás vagy kapacitásbővítés céljával valósulnak meg,

amikor csak lehetséges az éjszakai órákban.

Ezek a legtöbb esetben nem jelentenek az ügyfelek számára érzékelhető szolgáltatás kimaradást, csak és kizárólag kritikus esetben tapasztalhatnak a UPC által végzett karbantartási munkák során 30-60 perces leállásokat a rendszerek frissítéséig.

A UPC Magyarország felkészült a jelenleg tapasztalható, jelentősen megnövekedett hálózati forgalomra, biztosítja ügyfelei számára a szükséges feltételeket ahhoz, hogy otthonról dolgozhassanak, tanulhassanak és szórakozhassanak a következő időszakban – zárul a kommüniké.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »