Elfogták a magyar kamionsofőrre támadó késes nigger kontinensfoglalókat – persze hogy menekültek…

Nem hivatalos rendőrségi információk szerint előállítottak két migránst annak a magyar kamionsofőrnek az ügyében, akit egy belga autópálya melletti parkolóban támadtak meg a múlt héten. Az esetről az Origo értesült először. A migránsok egy román sofőrt meg is késeltek.

A megsebesített kamionsofőr ügyében előállítottak szudáni vagy eritreai állampolgárok lehetnek, akik az Origo információi szerint Belgiumban nem kívántak menekültkérelmet beadni, mert Angliába akartak jutni. Úgy tudják, egyre több a hasonló támadás az E40-es autópálya mellelti parkolóhelyeken, erre már a belga hatóságok is felfigyeltek.

A támadásnak a magyar külügyminisztérium korábbi tájékoztatása szerint egy sérültje is van, egy román állampolgárságú sofőr, aki a kezén sérült meg. A megtámadottak között volt a magyar sofőr is, aki a rendőrség információja szerint nem sérült meg, de az útlevelét ellopták. A sofőr sietett, a történtek után már tovább indult Németországba. Nem is kért segítséget a brüsszeli nagykövetségtől, de a külügy értesítette az esetről a németországi konzulátust.

A megtámadott sofőr ismerőse szombaton kereste meg az Origót. Azt állította, hogy a sofőr éppen pihent, amikor migránsok bemásztak a kamionjába, és megfenyegették egy késsel. Arra riadt fel álmából, hogy a kamion fülkéje erősen mozog.

Mire kinyitotta a szemét, fekete bőrűek nyomultak a fülkébe. Az elsőt kirúgta a fülkéből, de a mögötte lévő késsel támadt rá” – mondta az Origónak a sofőr ismerőse. Ezután verekedni kezdtek, a késes férfi kizuhant a fülkéből, de újabb támadók jelentek meg az ajtóban és ráüvöltöttek:

Money, telephone! – vagyis a pénzét és a telefonját követelték a férfinek, aki hozzájuk vágta a kistáskáját és mindenét, ami a keze ügyébe került. A támadók erre elszaladtak és magukkal vitték az iratait, pénzét, és a telefonját is. A sofőr röviddel ezután kimerészkedett a kamionjából és látta, hogy egy másik megtámadott sofőr megsérült, vérzik. Azonnal segítséget kért.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »