Elfogadták a Fidesz-KDNP országos listáját

Elfogadta a Fidesz országos választmánya a párt országos listáját. Lázár János nincs benne az első tízben, de sajtóinformációk szerint nem szeretne bekerülni a listáról, ha nem nyer egyéni mandátumot Hódmezővásárhelyen.

Az atv.hu információi alapján Lázár János nem került fel a Fidesz-KDNP országos listája első tíz helyének egyikére sem. A Miniszterelnökség vezetője állítólag úgy fogalmazott: ha nem győz április 8-án egyéniben Hódmezővásárhelyen, illetve a körzetben, listás mandátummal nem szeretne képviselő lenni.

Az InfoRádiónak is megerősítették, hogy a hétfőn elfogadott lista élén a pártpolitikus közjogi méltóságok, illetve a Fidesz és a kereszténydemokraták vezetői állnak. Tehát Orbán Viktor, Semjén Zsolt, Kövér László, Novák Katalin, Varga Mihály, Gulyás Gergely, Kubatov Gábor, Németh Szilárd, Balog Zoltán és Harrach Péter szerepel az első 10-ben. Ezt követően az első 20-ban a miniszterek közül Lázár János szerepel az első helyen, őt követi Rogán Antal, és a többi tárcavezető. Az első 40 között van Lezsák Sándor, Jakab István, Győrffy Balázs, Turi-Kovács Béla, Szatmáry Kristóf, és Farkas Flórián is.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »