Elég volt! Az a betolakodó, aki megközelíti a magyar határt, azt le kell lőni!

Horgosnál, a határ szerbiai oldalán sátrakat állítottak fel a migránsok, elfoglaltak több gazdasági épületet, lakatlan tanyát, és várják a pillanatot, hogy átszökhessenek Magyarországra. Belgrádban is megélénkült a forgalom, ott minden nap zajlik az alkudozás az illegális bevándorlók és az embercsempészek között.

A határ közelében lévő bácskai birtok egyik épületébe mintegy félszáz migráns költözött be, az udvarban sátrakat is felállítottak.

„Valahova tovább mennék, de nem tudom hová” – mondta egy 15 éves behatoló, aki már többször is át akart szökni a magyar határon, csakúgy, mint az ott várakozó idegenek többsége. Eddig azonban hiába próbálkoztak, a magyar hatóságok minden alkalommal visszafordították őket.

Hírdetés

Folyamatosan próbálják felszámolni az illegális táborokat

Csütörtökön Bács-Kiskun megyében összesen 28 kontinensfoglalót állítottak meg a rendőrök, pénteken hajnalban pedig 4 migránssal szemben kellett intézkedniük Nagylaknál.

A Horgos környékén élők azt mondták, a jó idő beköszöntével ismét egyre több elhagyott házba költöznek be a beszivárgók. Bár a hatóságok folyamatosan próbálják felszámolni az illegális táborokat, az újonnan érkezők miatt ez szinte lehetetlen.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »