Eldurvult a buli a City bajnoki győzelme után

Eldurvult a buli a City bajnoki győzelme után

Megtámadták a Manchester City drukkerei az Aston Villa kapusát, Robin Olsent. Az egyik kapu sem úszta meg a nagy ujjongást.

Ahogyan arról az Infostart is beszámolt, a City drámai körülmények között nyerte meg az angol bajnoki címet, a lefújás után pedig a magukról megfeledkezett drukkerek elözönlötték a játékteret.

Az Aston Villa játékosai közül volt, aki nem kapcsolt időben, így a vendégek kapusa, Robin Olsen sem futott azonnal az öltözőbe.

A City drukkerei közül többen is inzultálták a kapust, volt aki pofon is vágta, végül a biztonság őröknek is komoly feladat volt lekísérni a kapust – számolt be az Origo.

A Manchester City már ki is adott egy közleményt, elnézést kértek a kapustól, keresik a tetteseket, akiket ki fognak tiltani majd a csapat stadionjából.

A nagy ujjongás közepette egyébként néhány drukker az egyik kapufa felső lécen talált magának pihenőt, ami a nagy súly alatt megadta magát, és ketté tört.

MANCHESTER, ENGLAND - MAY 22: Manchester City fans celebrate winning the Premier League title on the pitch by  climbing onto the roof of the net as the crossbar snaps after the Premier League match between Manchester City and Aston Villa at Etihad Stadium on May 22, 2022 in Manchester, England. (Photo by Stu Forster/Getty Images)
MANCHESTER, ENGLAND – MAY 22: Manchester City fans celebrate winning the Premier League title on the pitch by climbing onto the roof of the net as the crossbar snaps after the Premier League match between Manchester City and Aston Villa at Etihad Stadium on May 22, 2022 in Manchester, England. (Photo by Stu Forster/Getty Images)

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »