Eldördül a startpisztoly Párizsban

Eldördül a startpisztoly Párizsban

Este 9-kor a magyar sípmester által dirigált francia-románon egy hónapos kalandjára indul a Beau Jeu. Megyünk utána! Éjjel balhé volt Marseille-ben, Párizsban nyugalom van és húzós árak. Nagy Ádám egy csinos összeállításba került bele. A válogatott két védője sajtótájékoztatót tartott. Percről percre.

A franciaországi foci-Eb teljes programja és a torna csoportjai, alapinfói A szívünknek kedves F jelű kvartett: Portugália, Ausztria, MAGYARORSZÁG, Izland Napi meccs(ek): Franciaország–Románia 21.00 (A csoport) A fogadóirodák szerinti erősorrend A magyar válogatott kerete: Kapusok: Király Gábor, Dibusz Dénes, Gulácsi Péter. Védők: Fiola Attila, Bese Barnabás, Guzmics Richárd, Juhász Roland, Lang Ádám, Kádár Tamás, Korhut Mihály. Középpályások: Elek Ákos, Gera Zoltán, Nagy Ádám, Kleinheisler László, Lovrencsics Gergő, Pintér Ádám, Stieber Zoltán, Dzsudzsák Balázs. Támadók: Szalai Ádám, Németh Krisztián, Nikolics Nemanja, Priskin Tamás, Böde Dániel

19:14A megnyitó ünnepség „házigazdája” David Guetta lesz, a ceremónia nagyjából negyed nyolc körül veszi kezdetét. 600 statiszta lép majd gyepre a Stade de France-ban, rajtuk kívül 150 táncos szórakoztatja a publikumot. A francia légierő is „beszáll a buliba”, a részletek nem ismertek.19:14Megint a spanyolok: áll a bál a csapat háza táján, ugyanis egy kiszivárgott tavalyi bírósági jegyzőkönyv szerint több spanyol játékos megerőszakolt egy nőt egy madridi hotelban még 2012-ben. A válogatottból David de Gea érintett, aki fizikailag nem vett részt a szörnyűségben. RÉSZLETEK!19:14 Gyönyörű luxusszállóba költözik a válogatott, a golfparadicsom egykor Sean Connery birtoka volt, szombattól a magyar válogatott főhadiszállása lesz. Dzsudzsákék osztoznak a többi lakóval. Sétáljon egyet velünk a hotelban! 19:14Korábbi él napi hírfolyamunkért kattintson IDE!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »