Elcsodálkoztak a skót kocsma vendégei, amikor belépett Erzsébet királynő

Elcsodálkoztak a skót kocsma vendégei, amikor belépett Erzsébet királynő

A neves skóciai lóverseny, a Musselburgh Racecourse 200. születésnapja kapcsán Erzsébet királynő és férje, Fülöp herceg is a skót fővárosban tartózkodik, ahol egy egész kocsmányi ember szája maradt tátva, amikor az uralkodó betért a helyi The Sheep Heid Innbe egy ebédre.

Erzsébet természetesen a legfinomabb fogásokhoz szokott, azonban állítólag nem tudott ellenállni a hívogató pubnak, ahol a vendégek szerint tengeri sügért, bárányt, fehérbort és martinit fogyasztott el férjével.

A fogadó dolgozói a Hello Magazine szerint tisztában voltak a királyi pár érkezésével, mivel egy órával előtte telefonon jelezték nekik, azonban a vendégeket szinte sokkolta az eset.

Az egyik turista a TripAdvisor oldalán azonnal maximum pontra értékelte a kocsmát és még egy kedves szöveges minősítést is írt:

“Micsoda bűbájos hölgy. Szinte mindenhol biztonsági emberek vannak, de igyekeznek elvegyülni, így nem zavaró, alig észrevehetőek. Micsoda megtiszteltetés ez a tulajdonosnak és persze a konyhai személyzetnek. Már többször is jártunk a The Sheep Heid Innben, de mind közül ez volt a legemlékezetesebb.”

(Híradó – Hello Magazine)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »