El akarják pusztítani Trump elnökjelölését

El akarják pusztítani Trump elnökjelölését

Az amerikai Izrael-barát politikai erők hatalmas médiakampányt indítottak a republikánus elnökjelöltek közül élen járó Donald Trump ellen – jelentette ki Mark Glenn. Az amerikai elemző szerint Trump elsőségét elsősorban azért akarják meghiúsítani, mert elveti a háborús konfliktust a Közel-Keleten. Trump arra törekszik, hogy véget vessen a közel-keleti háborúnak és ezen elgondolása keresztezi Izrael nagyvonalú terveit.

Mark Glenn, aki társalapítója a Félhold és Kereszt Szolidaritási Mozgalomnak, PressTv-nek adott interjújában kifejtette: ugyanazok az emberek, ugyanazon cionista média, amelynek az volt a feladata a közel-keleti háborúk bekövetkeztekor, hogy maximálisan a közvéleményt az amerikai beavatkozás és a háborús konfliktus kiszélesítése felé tereljék, most hisztérikus és ostorozó hangon támadják a Közel-Keleten békét akaró Donald Trumpot.Trump a közel-keleti háborús helyzet megszüntetését akarja, kritikusan viszonyult az iraki háborúhoz, és és a 9/11-hez. Ez utóbbihoz kapcsolódó hazugságokra is figyelmeztetett. Szálka a cionista média szemében az is, hogy hitet tett amellett, hogy Szíriában Asszádnak kell elnöknek maradnia.

Forrás: hunhir.info.hu

Egy korábbi elemző cikk a témában elérhető ITT

sokkaljobb-kommentár: Hillary Clinton indulása nem zavarja a médiát. Soros (Schwartz) György néhány millió dollárral támogatta ugyan a kampányát, de abból a temérdek billióból ez nem igazán egy nagylelkű támogatás. Hillary Clinton külügyminisztersége idején egészen elképesztő dolgok történtek Szíriában is, Líbiában is. Líbiában nemcsak Kadhafit gyilkolták meg, hanem az amerikai nagykövetet is. Választási programjának egyik pontja Putyin meggyilkolása. Amióta meggyilkolták Kadhafit, azóta szabadon áramlanak befelé a lerombolt Líbián keresztül a négerek, akik Szíriában kötnek ki. Líbia egykor olasz gyarmat volt. A négerekkel Olaszországban is volt már baj elég, mint a migránsokkal általában. Iratok nélkül szabadon áramlanak befelé. Amióta egyezkedik az unió a törökökkel, egyre több migráns zúdul befelé. A megegyezés után 85 millió török jöhet majd be Európába, ha megkapják a vízum-mentességet. Még az is lehet, hogy a kurdok is jönnek, és Európában számolnak majd le egymással.

Amerika nem támogatja, hogy legyen önálló kurd régió Szíriában. Mi lenne, ha visszaállítanák Kurdisztánt?A világ szempontjából sokkal jobb elnök lenne Trump, mint Clinton.

 Békéscsaba, 2016. március 17.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból) 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »