Éjszakai kijárási tilalomra kötelezik a betolakodókat Ausztriában – inkább dobjátok ki az összest!

Komoly szigorításokat tervez az osztrák kormány a “menedékkérőkkel” szemben: a belügyminiszter egyebek mellett éjszakai kijárási tilalomra kötelezné a “bevándorlókat”. Az osztrák alkancellár az M1-nek úgy nyilatkozott: az a feladatuk, hogy megvédjék a saját népüket a bűncselekményeket elkövető “menedékkérőktől”.

Elengedhetetlen a törvények szigorítása, mert az állampolgárok nem értik és nem is fogadják el, hogy az állam a jogszabályi korlátok miatt nem tudja őket megvédeni az erőszakos bűnözőktől – mondta Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár a közmédiának adott exkluzív interjúban.

Hírdetés

Hozzátette: az Európai Uniót is felelősség terheli a kialakult helyzetért. Úgy vélte, fontos az idei európai parlamenti választás, mert Európa esélyt kap, hogy letérhessen arról a tévútról, amelyre vezetői az elmúlt években ráterelték.

Hétfőn Herbert Kickl osztrák belügyminiszter kijelentette, hogy akinek nincs keresnivalója Ausztriában – mert nem szorul védelemre – és csak bűnözni akar, annak mennie kell. Hétfőn arról is beszélt, hogy éjszakai kijárási tilalmat is tervez a kormány.

Minden egyes menedékkérővel aláíratják, hogy tartja magát az új szabályokhoz, például, hogy este 22 óra és reggel 6 óra között csak a számára kijelölt helyen tartózkodhat. Aki nem írja alá, átszállítják az ország sokkal ingerszegényebb vidékére, ahol semmi sem ösztönözné az éjszakai kijárásra – tette világossá a belügyminiszter.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »