Együtt: itt a vége!

Hivatalosan is megszűnt a mai nappal a párt, számolt be Facebook-oldalán Juhász Péter. Az ellenzéki politikus ugyanakkor azt mondta: ősszel valamilyen formában újrakezdik.

A választásokat követően az Együtt nem érte el az 1 százalékot, ezért vissza kell fizetniük az állami kampánytámogatást. Juhász Péter azt mondta: a 153 millió forint nagy része már összegyűlt.

Hírdetés

„A mai nappal mi úgy döntöttünk, hogy felszámoljuk az Együttet mint politikai, jogi entitást, a párt megszűnik. Ez nem jelenti azt, hogy a közösség valamilyen formában szeptemberben, októberben, novemberben, decemberben, januárban, tehát, hogy ne maradna valamilyen módon együtt. Az a lényeg, hogy mi elkezdtünk valamit nagyon-nagyon sokan 10-15 évvel ezelőtt az országért tenni, akkor még civil alapon egybeszerveződtünk egy pártba, és itt kialakult egy olyan értékközösség, ami úgy tűnik, hogy nem kívánja feladni azt a hitet, elvet, akaratot, szándékot, amit az elmúlt években magáénak tudott. Tehát úgy tűnik, hogy a közösség valamilyen formában ősszel újra fogja definiálni magát” – nyilatkozta.

 

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »