Egyre közelebb a népligeti gyilkosság megoldása

A Blikk mai számában azt írja, vallomást tett a férfi, aki a tavalyi népligeti gyilkossággal gyanusítható. Az illetőről néhány napja már közzétett egy videófelvételt a rendőrség, ezen az látszik, hogy egy fővárosi villamosmegállóban sétálgat zsebre dugott kézzel. Ekkor még azért keresték, mert a budapesti Szállás utcában életveszélyesen megsebesített egy nőt.

Hírdetés

A lap csütörtökön arról írt, hogy elfogták a férfit. Úgy tudják, a XV. kerületben hajléktaalanként élt, és információjuk szerint a rendőrségen bevallotta, ő ölte meg azt a nőt, akinek lemeztelenített holtestét tavaly októberben egy járókelő fedezte fel a népliget egyik bokros részén. A nőnek, aki egy közeli szállón élt, három gyereke volt, egy éles tárggyal verték a fejét, amitől életét vesztette. A Blikk szerint mivel a nyomozók akkor DNS-mintát is találtak a helyszínen, ezt most összehasonlíthatják a férfi DNS-ével, így hamar meglehet a vádemelés.

Amennyiben bebizonyosodik, hogy a ő a bűnös, életfogytiglani börtön várhat rá.

A rendőrségnek elküldtük a kérdéseinket, hogy valóban a népligeti gyilkost fogták-e el, és vallomást tett-e az illető. Amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »