Egyre jobban van Kulka János

A színész tünetei napról napra enyhülnek, állapota javul – olvasható az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet MTI-hez eljuttatott hétfői közleményében.

Mint írják, Kulka János „az időablakon belül sikeres stroke-ellátásban részesült, az elzáródott agyi érből sikerült a véralvadékot eltávolítani”. Arról nem írnak, hogy Kulka tud-e már beszélni vagy még mindig pislogással kommunikál.

Felidézik, hogy Kulka János az elmúlt héten, kedden este lett rosszul, a mentők késlekedés nélkül a kialakult idegrendszeri tünetek miatt a Honvéd Kórház Idegosztályára vitték. Innen a kezelés folytatása céljából az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet Intervenciós Neuroradiológiai Osztályára szállították.

Díjat is nyert múlt héten

A színész csütörtökön tért magához, családja pénteken pedig arra kérte a médiát, hogy „tiszteljék meg Jánost és a nyilvánosságot azzal, hogy kizárólag valós, a hivatalos közleményeken alapuló információt jelentetnek meg”.

Kulka János – miközben kórházban feküdt – díjat is nyert múlt héten: a kaliforniai Tiburon Nemzetközi Filmfesztiválon ő lett a legjobb férfi színész a Félvilágban nyújtott alakítása miatt. Szász Attila filmje összesen öt díjat nyert, erre még sosem volt példa a fesztivál történelmében.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »