Egyre gondol Bronchhorst és Mourinho

Egyre gondol Bronchhorst és Mourinho

Ma a második számú európai labdarúgó-kupasorozatban is megkezdődnek a küzdelmek. Az Európa-ligában 12 csoportban összesen 48 csapat küzd a végső sikerért.

Az Európa-liga egyik esélyese, a Manchester United Hollandiában kezdi a sorozatot, a Feyenoord vendégeként az A csoportban. Az angolok jól kezdtek Mourinhóval a bajnokságban, de a városi rangadón a hétvégén vereséget szenvedtek a Citytől. Ellenben a rotterdamiak 5 mérkőzés után hibátlan mérleggel vezetik a holland pontvadászatot.

„Szerintem ellenfelünk óriási nyomás alatt fog játszani ellenünk. Azért gondolom így, mert a Unitedtől mindenki azt várja, hogy megnyerjék az angol bajnokságot, de a hétvégén vereséget szenvedtek a városi derbin” – mondta Dirk Kuyt, a Feyenoord labdarúgója.

A hollandok trénere szerint a United nem csak az angol bajnokságban tör a végső győzelemre. „Olyan csapat lesz az ellenfelünk, amely szerintem meg akarja nyerni a sorozatot. Azt hiszem, Mourinho olyan edző, aki mindent meg akar nyerni, ahol elindul. Persze nyilván nekik a bajnokság is nagyon fontos, de ezzel együtt is azt mondom, hogy győzni jönnek hozzánk” – nyilatkozta Giovanni Van Bronchhorst.

A rotterdami tréner szavait maga a Special One, José Mourinho támasztotta alá. „Meg akarjuk nyerni a sorozatot. Persze ezt nehezebb lesz megtenni, mint beszélni róla. Nehéz meccs vár ránk, rögtön az első fordulóban, szóval motiváltnak kell lennünk. Én már az vagyok, és azon vagyok, hogy a játékosaimnak is átadjam ezt a motivációt” – közölte a MU mestere.

A Feyenoord és a Manchester United Európa-liga-csoportmérkőzése 19 órakor kezdődik Rotterdamban.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »