Egyeztetett, de még nem egyezett meg a városvezetés és az E-Star

Egyeztetett, de még nem egyezett meg a városvezetés és az E-Star

Ismét csak langyosak voltak a gyergyószentmiklósi fűtőtestek szerdán. A szolgáltató egy nappal korábbi közlése ellenére nem állt le a távfűtés. A felek reggeltől estig tárgyaltak a szolgáltatás sorsáról.

kazanhaz_telen (8)_bA kazánházak továbbra is működnek

Szerda reggel Csíkszeredában, Hargita megye prefektusával közösen ült egy asztalhoz Nagy Zoltán polgármester, illetve az E-Star megbízottja, Dácz Gábor igazgató. Ezt követően pedig folyamatosan zajlottak a tárgyalások a városvezetés és a szolgáltató anyavállalata, az ENEFI Energiahatékonysági Nyrt. vezetői között. Hogy konkrétan milyen megállapodási javaslatokról történtek az egyeztetések, még nem kaptunk tájékoztatást

Egy lényeges eredmény azonban biztosan született: a fűtés nem állt le. A városháza délben egy közleményben azt helyezte kilátásba, hogy késő délutánra várhatóan véglegesítődnek az álláspontok, és leszögezték, az önkormányzat továbbra is fenntartja: a korábban megjelölt márciusi időpontig kell fűtést szolgáltasson az E-Star, amikortól az önkormányzat átvenné a rendszert és a szolgáltatást.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »