Egyetlen képpel semmisült meg a Momentum új kampányfilmje

nevtelen_3.pngMotiváló kampányfilmmel rukkolt elő a Momentum. A filmben az szerepel, hogy a momentumos gyerekek mennyire szétmelózzák magukat. Aztán előkerült egy kép, ami az egészet bedobta a kukába.

„Hogyan lehet elérni a változást? Cselekedj! Melózz! Kelj hajnalban! Állj ki és pultozz! Ne vegyél tudomást a hidegről! Kelj megint hajnalban! – hirdeti a Momentum legújabb kampányfilmje. A kisfilm arról szól, hogy a momentumos gyerekek mit meg nem tesznek azért, hogy megdöntsék rendszert. Szétmelózzák magukat. Hajnalban kelnek! Ami szerintük 5:30-kor van. Kimennek a hidegbe! Beszélgetnek az emberekkel! Határon túlra mennek! Nagyon durva (mint a rendőrmunka)! Iszonyat kemények! Kőkemények!

Hírdetés

Aztán hopp! Előkerül egy kép a Momentum listavezetőjétől, Fekete-Győr Andrástól, ahogy vasárnap 12:55-kor kikecmereg az ágyából. Mert azért ki is kell aludnia magát az embernek. Na. Kemény meló ez a politika. És Fegyőr már egy éve benne van!!28117631_10156248708217147_1387252769_n.jpg

Kőkemények ezek a gyerekek! Egészen biztos, hogy összedöntik a rendszert. Persze csak azután, hogy felkeltek 12:55-kor és megették anyuka főztjét, és letoltak egy kis délutáni alvást. Még pont maradt pár órácska megbuktatni Orbán Viktort, mielőtt még bevonultak volna a bulinegyed valamelyik romkocsmájába. 


Forrás:spiler.blog.hu
Tovább a cikkre »