Egy több mint 13 évvel ezelőtti gyilkosságban is benne lehetett Alena Zsuzsová keze

Egy több mint 13 évvel ezelőtti gyilkosságban is benne lehetett Alena Zsuzsová keze

Nyitókép: Nový Čas

A rendőrség figyelmét ismét felkeltette az a 2005-ös gyilkosság, melynek során egy olasz származású férfit gyilkoltak meg Nagyszombatban. Az eset a Kuciak–Kušnírová-gyilkosság nyomozása során került terítékre.

A Plus 7 dní hetilap információ szerint az újságíró és menyasszonya halálának megrendelésével vádolt Alena Zsuzsová neve újonnan egy több mint 13 évvel ezelőtti gyilkossággal kapcsolatban is felmerült.

Hírdetés

2005-ben, nem sokkal karácsony előtt az olasz Davide Casellato fényes nappal éppen az autójához tartott Nagyszombatban, amikor hozzálépett egy ismeretlen személy és fejbe lőtte.

A gyilkos neve a nyilvánosság előtt a mai napig ismeretlen maradt. S mindeddig arra sem derült fény, hogy bérgyilkosságról volt-e szó, vagy valaki féltékenységből gyilkolt, ugyanis a rendőrség egy idő után megszakította a nyomozást.

A Plus 7 dní szerint a Kuciak–Kušnírová-gyilkosság kivizsgálásakor a rendőrség olyan információk birtokába juthatott, ami miatt újra érdeklődni kezdtek az olasz férfi brutális meggyilkolása iránt. S mindehhez nem másnak, mint Alena Zsuzsovának is köze lehet.

Plus 7 dní


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »