Egy tanár erőszakolhatta meg az idős asszonyt

Egy szakiskola tanára az a férfi, aki egy hete hajnalban lakásába csábított, megvert, majd megerőszakolt egy 82 éves asszonyt Miskolcon – tudta meg az RTL Klub.

Az idős nőt hálóingben, mezítláb a ház előtti négysávos útra vitte, ahol a felezővonalon hagyta – közölték, hozzátéve: ezután a közeli pszichiátriára ment, ahol részletesen elmondta, mit tett. Információik szerint már kezdeményezték a férfi elmeorvosi vizsgálatát. Az RTL Klub úgy tudja, az iskolában nagyon elégedettek voltak a többdiplomás férfi munkájával.

Mint megírtuk, az asszony a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A bíróság álláspontja szerint ha a gyanúsított bűnössége megállapítható, akár tizenkét évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható vele szemben.

A gyanúsított esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint mentális, pszichés állapota miatt feltételezhető, hogy szabadlábra kerülése esetén akár hasonló jellegű bűncselekményeket követhetne el, ezért a bíróság az előzetes letartóztatásáról döntött – közölte korábban a törvényszék elnökhelyettese.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »