Egy szurkoló beperelte Neymart

Egy szurkoló beperelte Neymart

Épphogy ejtette a nemi erőszak ügyében ellene felhozott vádakat a bíróság, kiderült, újabb eljárással “találták meg” a brazil labdarúgót.

Nem mondható nyugodtnak a most a PSG-ben kötelékébe tartozó Neymar utóbbi néhány hónapja. Továbbra sem tudni, marad-e a párizsi egyesületnél, vagy visszatér a Barcelonához, vagy esetleg a Real Madridhoz igazol. Nemi erőszak ügyében is nyomoztak ellene, igaz, azokat a vádakat nemrég ejtették.

Most a Nemzeti Sport az ESPN információi alapján azt írta, hogy ismét beperelték, méghozzá az a szurkoló, akit még áprilisban, a PSG–Rennes kupadöntő után megütött. A mozdulat egy másik szurkoló videóján volt látható; tettéért Neymart három mérkőzésről el is tiltották.

Hírdetés

Philippe Ohayon, a drukker ügyvédje a L’Équipe-nek elmondta, ügyfele azt követően döntött a per mellett, hogy találkoztak Neymar képviselőivel, ám a feleknek nem sikerült megállapodniuk.

220M€ + 35M€/Year to get injured during critical Champions league games, lose an easy French Cup Final, fight and create tension with team mates and finally punch a fan in the face…#Neymar.
pic.twitter.com/BtXfn0671F

— Firas El Echi (@FirasElEchi10) 2019. április 28.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »